En spennende framtid: Vi flytter til nye, romslige og moderne lokaler

En spennende framtid: Vi flytter til nye, romslige og moderne lokaler

les alt her

Kjære medlemmer,

Vi er begeistret for å kunngjøre at Kongsvinger Treningsenter flytter til nye, store og freshe lokaler på Kongssenteret! Dette er en spennende milepæl for oss, og vi gleder oss til å ønske dere velkommen til vårt nye hjem.

Hva som blir endringene:

  • Mer plass: Våre nye lokaler gir oss betydelig mer plass til å utvide med flere treningsområder og treningsapparater.
  • Moderne utstyr: Vi har investert i toppmoderne treningsutstyr, slik at du kan få den beste treningserfaringen.
  • Sosial Sone: Sosial sone der man kan sette seg ned for en hyggelig prat med treningsvenner etter en treningsøkt. Her er det muligheter forå få seg en kaffe og å kjøpe seg noe fra en kioskautomat.
  • Ulike Treningssoner: Sentret er bygd opp med ulike treningssoner med blant annet en kradiosone, en sone med magasinapparater, frivekstssone, riggsone og uttøyningssone.

Flyttingen skjer på nyåret:

Vi ser virkelig frem til å flytte inn i nye lokaler der vi sammen med vår utstyrsleverandør Eleiko har designet et topp moderne treningssenter, som skal gjøre treningsopplevelsen din enda bedre. De nye lokalene ved Kongssentret Vest planlagt ferdigstilt for overtagelse i midten av desember. Hvis alt går etter planen, åpner vi Kongsvingers «nye» treningssenter mandag 1. januar 2024. Vi vil holde dere oppdatert med informasjon om åpningsdatoen. Inntil åpningen, vil vi fortsatt holde til i våre nåværende lokaler, der medlemmer kan fortsette å trene som vanlig. Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om flyttingen, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg med alt du trenger. Takk for at du er en del av Kongsvinger Treningssenter-fellesskapet.  Vi ser frem til å trene sammen med dere i våre nye lokaler!

Med vennlig hilsen,

Kongsvinger Treningssenter

Åpne

Noen grunner til å melde deg på vårt nyhetsbrev