Sal- og sykkeltimer

Velg mellom rolige og harmoniske timer og energiske timer med svette og trøkk

Sal- og sykkeltimer

Opprett Medlemskap for å Melde Deg På Gruppetimer hos Kongsvinger Treningssenter

Body Wibe

I Body Wibe setter man musikk i ulike sjangre og dansetrinn i ulike stilarter sammen. Spillelisten inneholder alt fra listetopp til gode slagere, latino og hiphop. 60 minutter herlig moves som er deilig for både kropp og sinn, og du drar garantert hjem svett og glad.

BodyWork

Body Work er treningskonseptet som engasjerer alle de store muskelgruppene samtidig. Vi tilbyr utholdende styrketrening og maksimal fettforbrenning. Du tilpasser vektstangsystemet etter dine preferanser, med vekter som varierer fra 2 til 32 kg. Dette passer for absolutt alle, uansett alder eller nivå.

Yoga

Yoga er en helhetlig praksis som omfatter ulike øvelser, pusteteknikker, dyp avspenning og meditasjon for å styrke både kropp og sinn.

Yin Yoga: fokus vil være å slappe av, bruke en aktiv og rolig pust. Posisjonene vil ha ulikt fokus, beveglighet, blodsirkulasjon, tøyning på både muskler og bindevev. Avslutter med mental avspenninge. Godt for kropp og skjel i en travel hverdag. Morgen Yoga: Denne timen er basert på myke rolige bevegelser, rolig pust, beveglighet og tøyning av stive kropper.

HIT

HIT står for High Intensity Training, en gruppetime som fokuserer på intens og effektiv trening. Dette er en intervalltime som henter elementer fra flere av våre gruppetimer. Målet er å gi kroppen en helhetlig og funksjonell treningsøkt som er både utfordrende og effektiv.

Pilates

Pilates-metoden er en form for kvalitativ styrketrening som har som hovedmål å fremme kroppsstabilitet og kontroll. Pilates legger spesiell vekt på å utvikle styrken i kjerneområdet og magemusklene. Treningen består av rolige og skånsomme, men likevel svært effektive øvelser. Under Pilates-øktene er du konstant i bevegelse, og alle bevegelser utføres i harmoni med en kontrollert innpust og utpust. Pilates gir deg muligheten til å oppnå raske og effektive resultater.

Step

Power Step-timen gir deg en dynamisk kombinasjon av kondisjonstrening på step og styrketrening med frivekter. Du har kontroll over intensitetsnivået ved å tilpasse både høyden på stepkassen og vekten på vektene. Dette er en effektiv måte å utfordre både kondisjon, styrke og koordinasjon samtidig.

R.O.P.E.S

Vår ROPES-økt tilbyr effektiv slyngetrening som fremmer koordinasjon, styrke, utholdenhet og avspenning. Denne treningsformen utfordrer balanseapparatet ved å bruke din egen kroppsvekt i ulike vinkler for å skape motstand under øvelsene.

Senior

Enkle styrkeøvelser satt sammen i en sirkel. Øvelsene tilpasses den enkelte.

Body Bike

I vår sykkelsal tilbyr vi Body Bike Watt-sykler som kan kobles til [lenke til app] for å gi deg en klar indikasjon på treningsøkten og formutviklingen din. Uansett om du ønsker å følge appen eller vår instruktør, tilbyr vi varierte sykkeltimer som passer for alle, uavhengig av nivå. Velkommen til en inspirerende sykkelopplevelse!

Body Box

Vi kombinerer kondisjon og styrketrening med kampsportelementer. Med hansker, puter og fengende musikk gir vi deg en energisk treningsopplevelse. Opplev kardiovaskulær trening, styrkeøvelser og kampsportteknikker for å nå dine mål.

mer om

Sal- og Sykkeltimer:

  • Variert Gruppetrening for Alle Nivåer
  • Morsom og Sosial Trening i Fellesskap

Hvorfor Du Bør Bli Med på Gruppetrening:

Gruppetrening gir deg muligheten til å trene sammen med andre, bli motivert av våre dyktige instruktører og oppnå resultater på en morsom og sosial måte. Uansett om du liker sal- eller sykkeltimer, vil du oppleve gleden ved å trene i et fellesskap som deler dine mål.

Vi Er Her for å Hjelpe Deg:

Vi forstår at alle har forskjellige treningsmål, og våre instruktører er dedikerte til å veilede deg gjennom øktene og sikre at du får mest mulig ut av treningen. Kom og bli med på våre sal- og sykkeltimer for en unik treningsopplevelse som vil styrke kroppen din og inspirere deg til å nå dine mål.

Opprett Medlemskap for å Melde Deg På Gruppetimer hos Kongsvinger Treningssenter


Gallery

Our solution works look like this

Andre treningstilbud

Du liker også kanskje

Helsestudio

Bygg styrke og utholdenhet i et helsestudio med moderne utstyr

Mer om

Helsestudio

Gruppetrening

Morsomme og motiverende timer under veiledning av instruktør

Mer om

Gruppetrening

Personlig Trener

Tilpasset veiledning mot dine mål med utdannet personlig trener

Mer om

Personlig Trener

Åpne

Noen grunner til å melde deg på vårt nyhetsbrev